Hát sziasztok ismét!

Mit is mondhatnék, nagyon régen írtem, de valahogy nem volt mit mondanom.... most hogy itt az év vége sok minden megváltozik.
nem vagyok már pici elsős....:D Nemsokára dolgozni fogok nyári munkát... pontosabban holnap.... ciőgyárba fogok cipőfűzőt befüzögetni....:) Negy álom meló de jobb a semminél... Utánna meg irány ivssza a suli padba.... intezív nyári nyelvtanfolyam. Hurrá....pff. Már most unom a németet... hát még nyáron hogy fogom.... nah mind1.
szorítsatok nekem hogy túléljem az elkövetkező kemény dolgos és nem annyira pihentető nyarat, ha lesz időm meg energiám mostantól gyakrabban írok mert hát ugye tök jó kiöntenem a lelkem.... még ha nem olvassa senkise akkor is....:)

Nah ennyit rólam.... s hoy segítsek leendő elsősöket leírok két ötös fogalmazásomat, hogy átha jvőre vagy utánna ebből tudtok kszülni, vagy gazdálkodni:) 

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr481180860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása