Camp ROCK!!!

2009.01.20. 17:55

Sokan úgy beszélnek erről a filmről, hogy HSM klón, pedig az alapsztori is teljesen más. Itt nem kezdenek el az egyik pillanatban énekelgetni meg táncikálni utánna meg folytatják mintha misem történt volna. Itt minden dal egy fellépésen vagy úgy hangzik el, hogy az tényleg éneklés nem csak ugy jön magától. Demi Lovato alakítása naygon levett a lábamról, mondjuk szerintem kicsit előnytelen magyarhangja lett. Nyávogosabb lett tőle, de ez csak az én véleményem. A csaj énekhangja baromi jó...nagyon tehetséges, bár nekem nem ő volt a kedvencem, hanem Tess(Meaghan Jette Martin). Annyira  jól játszotta ezt a számító kis dögöt, nagyon tetszett. De a legjobban az, amikor a végén bocsánatot kért, mert látszott, hogy a karakterébe is van jó nem csak egy kis hülye.
Joe Jonasról mindig tudtam, hogy helyes, és baromi jó hangja van, de most megtudtam, hogy színészkedni is tud. Nekem irtóra tetszett ez a jellem akit, Joe alakított. Shane igazi sztár, de mégis van gyengapontja és ugyanugy vágyik megértésre. Joe remekül hozta ezt a figurát.
A másik nagy kedvencem (Alyson Stoner )Caitlyn Geller aki már a tucatjával olcsóbban is nagyon aranyos volt. Itt végre kicsit felnőtt és tényleg nagyon jól játszott.

A film nem volt csalódás számomra. Remélem lesz 2. rész is és végre csókot is láthatnak a rajongók Shanetől és Mitchietől.

Sztori by www.filmkatalogus.hu :
Camp Rock egy hely, ahol a tehetséges tinik kibontakozhatnak, és tovább növelhetik tudásukat. Mitchie Torres első nyarát tölti itt, de csupán egy feltétellel jöhetett el: anyjának segít a tábor konyhájában. Ezen a nyáron a híres énekes, Shane Gray is tanítani fog itt. Mitchie erről mit sem tud, de később mégis barátság alakul ki közöttük. Mitchie eközben eltitkolja, hogy ki is ő valójában, mert csak így illeszkedhet be a sikeresek és gazdagok közé. És itt kezdődnek a bonyodalmak...

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr28891584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása