Nagydumás kiscsajok

2008.12.04. 11:00

Ezt a filmet még régebben láttam, de nagyon aranyos. Mondjuk kicsit túl hogy is mondjam túl vontatott, persze az elején utálják egymást aztán kigondolta volna megszeretik egymást  a kiscsajjal. Szal ez a túl kiszámítható dolog nem jön be de maga a történet aranyos volt és nézhteő meg élvezhető film. :)
5/10

Rövid történet:

A rocksztároknál csak a rocksztárok gyerekei élnek jobban. Molly Gunn ugyan évekkel ezelőtt elvesztette a szüleit, de még mindig az ő legendájuk fényében sütkérezik. Fogalma sincs a világról. Kótyagos, gazdag és szeszélyes: olyan, mintha mindig be lenne lőve. Talán be is van. Ám egy nap kénytelen kijózanodni: vagyonának kezelője megszökik, és természetesen minden pénzt visz magával. Mollyval a lehető legrosszabb történik: dolgoznia kell, hogy meg tudjon élni. De az ő korában (tizennyolc is elmúlt már) nehéz új életet kezdeni. Sok kétségbeejtő próbálkozás után végül egy lemezproducer elhanyagolt kislányának nevelőnőjeként végzi. Botrány a köbön: a koravén kislány és a felnőni nemhajlandó felnőtt képtelen elviselni a másikat. Amíg nagyon meg nem szeretik egymást.

Annyira nem ragadott meg de ha érdekel nézd emg nyugodtan.

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr75803135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása