Ez a film egy tipikus csajos film, ami a barátságról szól és arról, hogy nem kell mindenkinek ugyanolyannak lenni, mert anélkül is remekül megérthetik egymást. A történet maga nem valami nagy de élvezhető, főleg a vége ahol már énekelnek meg minden :):)

Szerintem ez a film ugy vol jó ahogy volt, mert szerintem minden passzolt mindenhová nagyon j kis történet volt nagyon tetszett...:)
 

 


rövid történet:
Yasmin Jade, Sasha és Cloe amióta az eszüket tudják, elválaszthatatlan jó barátok: mindig támogatták egymást, és még a legmerészebbb divatötleteket és kitörő lelkesedéssel fogadták. Amikor azonban felvételt nyernek a gimibe, a lányok teljesen új világgal találják szembe magukat, de szenzációs ötleteiknek és formabontó ruhakölteményeiknek köszönhetően hamarosan itt is a figyelem központjában találják magukat. Ennek csak Meredith, az iskola elkényeztetett hercegnője nem örül, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy egymás ellen fordítsa a nyerő négyest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr97694890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása