Szex és New York a Mozifilm

2008.12.04. 10:47

A sorozatot nagyon szerettem annak idején, ugyhogy nagy izgalommal vártam a filmet, Carrie figurája nagyon szeretni való és érdekes látni, hogyan oldja mindig meg  ahelyzeteket. A film 5 évvel a a soroztban abbahagyott rész után játszódik, a lányok nem változtak meg. Carrie még midnig könyveket ír, Samantha imádja a férfiakat, mégis kitart egy mellett ami nem rá vall...Samantha szerelmes. Charlotte és Miranda megmaradtak a régieknek.
A film egy szórakoztató program az idősebbeknek, az erotikus tartalom miatt.

A film egész jó volt , de a sorozat jobban tetszett, mint a film. A filmbe voltak erőltetett részek. Pl.
Miranda meg Carrie veszekedése...

8/10

 

 

A rövid sztori  by: www.filmkatalogus.hu:
  A nők nem változnak. Szerencsére. Mindegyik ugyanazt akarja, csak mindig másképpen. És mindig mást mond helyette. Négy önálló, belemenős nagyszájú nő keresi a boldogulást és a boldogságot egy nagy Ő, vagy több, némileg kisebb Ő személyében abban a városban, ahol a világon a legtöbb a magányos ember, és talán a legkönnyebb magányosan is boldognak lenni. A helyszín New York, a téma a szex. Amit néha szerelemnek neveznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr62803116

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق جدة 2018.03.05. 14:13:06

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása