Fúrófej Taylor..:)

2008.09.28. 17:30

Ezt a filmet egy kedves ember ajánlotta nekem:) Szerintem egész jó kis történet. Hogy is mondta ... jah a mi korosztályunknak való akik most kezdik a gimit..:) Owen Wilson abszolut kedven mindig is az volt a ferde orrával együtt vagyis inkább pont amiatt... jah meg hogy szőke :) Mint oly sokan ezen a Földön én is imádom a szőke hercegeket...:) A szőke haj kék szem az fájdalmas párosítás nálam...:) A fiuk annyira nem fogtak meg de hát még csak kezdő színészek majd beletanulnak...:):) A "gonosz" srác igazából tök helyes és jól áll neki ez a rossz fius stílus..:) De amikor az igazgatónál vannak benn nagyon állszentül néz ... és ez cuki :)
A film nagyon nem fogott meg csak a színészek... pl.: a csajszi akit az Őserdő hőséből ismerhetünk ő volt a tarzan (georg) élete párja... de ez már egy másik történet...:)

Rövid történet:
Miután magukra haragították az iskola egyik legdurvább bandavezérét, két tinédzser úgy dönt, testőrt fogandnak maguk mellé. Pénzük sajnos nem nagyon van, így végül egy leépült szerencsevadászt találnak, Drillbit Taylor-t, akinek bőven kijut saját problémákból is.

A film nálam egy erős 7-es :D:D a 10-es skálán...
nah puszi^^

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr72685890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása