Ava(Haylie Duff) és Tanzie(Hilary Duff) nagyon aranyos karakterek. Feltalálják magukat, ez egy tök jó kis romantikus vígjáték az iylen magamfajta nyálas csajoknak :D Ami szerintem nem volt tökéletes az Hilary magyar hangja szerintem lehetett volna valaki fiatalabbat emrt igy ugy gondotlam hogy iylen 30 éves nő a maygarhangja egy tök fiatal csajnak. Amugy a filmmel minden oké volt voltak benne szerelmi szálak...ami pozitívum, hogy mindkettő csajnak lett pasija:):) ez nem mindig avyg igy és iylenkor sajnálni szoktam a másik csajt akinek nem jön össze...:S
ha rám hallgattok akkor midnenképpen megnézitek ezta  filmet mert szerintem tök jó kis film votl :):)
 

Pár sor a ttörténetről:
Ava és Tanzie Marchetta számára az élet nem más, mint egy szórakoztató hullámvasút, csak a partik, a helyes srácok, a ruhák és a smink érdekli őket. Miután megörökélték apjuk milliárdos kozmetikai cégét, csak annyi a dolguk, hogy felbukkanjanak a cég igazgatósági ülésein, a többit a felnőttekre bízzák. Ám amikor a szörnyű botrány kitör és elvesztik a házukat, a kocsijukat és minden pénzüket, Ava és Tanzie kénytelen megtanulni milyen az élet a valódi világban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ducsika.blog.hu/api/trackback/id/tr83681333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása